Topptur ved Jansholet

Her er noen bilder fra en tur jeg og sønnen min på tre år hadde til en topp like ved Jansholet. Vi kjørte til Bu, og fulgte så stien som går til Jansholet. Vi gikk ikke ned til hyttene og fortet, men tok en god pause på en topp like før nedstigningen til Jansholet, før vi så gikk samme vei tilbake. Turen tok bare et kvarter hver vei, men utsikten her i havgapet var formidabel.

Tilbake på Bu
Bu
Fra Bu, der vi parkerte
Fra Bu
Gjennom planteskog
Gjennom planteskog
Jansholet ligger her, nede i "hålet"
Jansholet ligger her, nede i «hålet»
Utsikt mot Foksteinan
Utsikt mot Foksteinan
Mot Sogndalstrand
Mot Sogndalstrand
Her begynner Jøssingfjorden
Her begynner Jøssingfjorden
Et stort skip bak Foksteinan
Et stort skip bak Foksteinan

Forfatter: Roar Edland-Hansen

Jeg kommer opprinnelig fra Flekkefjord, men har siden 2010 levd det gode liv i Sokndal. Jeg er svært interessert i friluftsliv, og håper at denne nettsiden vil gi andre ideer til både korte og lange turer i den flotte naturen som vi er så heldige å ha rett utenfor stuedøra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.