Krogefjellet

Høsten er jakttid, og noe av det jeg liker best med å være med å jage elg og hjort er at jeg da får gått i terreng som jeg ellers ikke går noe særlig i resten av året. På søndag var jeg for eksempel på Krogefjellet, mellom Årrestad og Løyning. Vi fikk båtskyss over Mydlandsvatnet, og ble sluppet av der bekken fra Krogevannet rennet ned i Mydlandsvatnet. En kan også komme seg her ved å gå Årrestaddalen fra Årrestad. Herfra skulle vi jage mot Myrstøl, men jeg fikk et lite stopp på Krogefjellet (toppen på 408 m.o.h. til venstre for Krogevatnet på kartet over), og fikk tatt noen bilder. Her var det flott utsikt i alle retninger!

Krogefjellet er toppen bak til venstre
Krogefjellet er toppen bak til venstre
Fra Årrestaddalen
Fra Årrestaddalen
På vei opp til Krogefjellet
På vei opp til Krogefjellet
Utsikt mot Løyning. Krogevatnet
Utsikt mot Løyning. Krogevatnet
Utsikt mot Årrestad og Håland
Utsikt mot Årrestad og Håland
Utsikt mot Solliknuten
Utsikt mot Solliknuten

Forfatter: Roar Edland-Hansen

Jeg kommer opprinnelig fra Flekkefjord, men har siden 2010 levd det gode liv i Sokndal. Jeg er svært interessert i friluftsliv, og håper at denne nettsiden vil gi andre ideer til både korte og lange turer i den flotte naturen som vi er så heldige å ha rett utenfor stuedøra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.