Bilder fra Grøndalsheia på Håland

Her kommer noen bilder fra en tur til Grøndalsheia på Håland en flott sensommerdag. Dette er ei flott hei, med fantastisk utsikt. «Høga heio» kaller folk på Håland heia, og her har jeg gått mye de siste årene i forbindelse med jakt og sauesanking. For å komme opp på heia, er det fint å gå litt innover traktorveien fra husene fra Håland, og så gå opp på heia fra sørsiden. Men det er også en fin tur å følge stien innover mot Sagafossen, for så å gå opp Øydalen mot Tristigla, og dermed gå opp på nordsiden av heia.

Utsikt retning Kolestrond. Ljosvatnet midt på bildet
Utsikt retning Kolestrond. Ljosvatnet midt på bildet
Linborgvatnet. Grønhaug til venstre, Solliknuten til høyre
Linborgvatnet. Grønhaug til venstre, Solliknuten til høyre
Her ser jeg Myrstøl, Årrestad og Årsvoll
Her ser jeg Myrstøl, Årrestad og Årsvoll
Stivlo. Torjustjørn i forgrunnen
Stivlo. Torjustjørn i forgrunnen
Årrestad og Årsvoll
Årrestad og Årsvoll
Håland. På vei ned fra heia
Håland. På vei ned fra heia

Forfatter: Roar Edland-Hansen

Jeg kommer opprinnelig fra Flekkefjord, men har siden 2010 levd det gode liv i Sokndal. Jeg er svært interessert i friluftsliv, og håper at denne nettsiden vil gi andre ideer til både korte og lange turer i den flotte naturen som vi er så heldige å ha rett utenfor stuedøra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.